Альтернативный форум Goalunited - Украина

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Лига 1.1 (UA - Дерби) » Обсуждение матчей лиги 1.1

Обсуждение матчей лиги 1.1

Сообщений 241 страница 250 из 288

241

jackjo6789 написал(а):

Вот і мене заблочили, мабуть за те що розміщав тут інфу про продаж аккаунта знайомим. Ненависть Волкодава немає меж до української ліги

Мене навіть не те що заблочили а видалили вже нахер

Отредактировано jackjo6789 (Вчера 19:19:55)

В "Поддержку" писал ? Какая причина блокировки была озвучена официально ?

242

Попитка продажи аккаунта.
Але то вже все. команду видалили а не заблочили. сказали подавати до суду. нех мені шо робити до суду подавати)))) пішли вони)))

Отредактировано jackjo6789 (2014-11-05 09:05:01)

243

Привет всем и Слава Украине!

244

dnepryanin написал(а):

Привет всем и Слава Украине!

Героям слава! С возвращением)

245

Я не на долго, через недельку обратно

246

jackjo6789 написал(а):

Попитка продажи аккаунта.
Але то вже все. команду видалили а не заблочили. сказали подавати до суду. нех мені шо робити до суду подавати)))) пішли вони)))

Отредактировано jackjo6789 (Сегодня 09:05:01)

але ж акк проданий не був? можливо е сенс звернутися до керівництва цієї істоти? Я наприклад тиснув на трикутник в профілі клубу Сімферополь(россия) бо емблема його не дозволена за правилами, але ж реакції нуль, звісно там же аквафрешка, а нас так с радістю...

Отредактировано lsdrim (Заря Малс) (2014-11-05 14:39:53)

247

lsdrim (Заря Малс) написал(а):

але ж акк проданий не був? можливо е сенс звернутися до керівництва цієї істоти? Я наприклад тиснув на трикутник в профілі клубу Сімферополь(россия) бо емблема його не дозволена за правилами, але ж реакції нуль, звісно там же аквафрешка, а нас так с радістю...

Отредактировано lsdrim (Заря Малс) (Сегодня 13:39:53)

Написав був в службу техподдержки. написали за попитку продажи аккаунта, якшо хочу відновити то тільки через суд. Але їм то пофіг шо оголошення було про акк з купою зірок. а в мене на аку було 1 тис зірок виграних через ворота удачі недавно

248

так давайте напишемо колективне звернення до розробів чи хто там це питання курирує. треба якось цьому протидіяти. Вже и так кожен третій заблочений(

249

lsdrim (Заря Малс) написал(а):

так давайте напишемо колективне звернення до розробів чи хто там це питання курирує. треба якось цьому протидіяти. Вже и так кожен третій заблочений(

та я вже там їм вчора написав шо ПТН ху... лалала і вони всі лалала))))) такшо тут вже нереально

250

jackjo6789 написал(а):

та я вже там їм вчора написав шо ПТН ху... лалала і вони всі лалала))))) такшо тут вже нереально

ахахах=) там це де?

Отредактировано lsdrim (Заря Малс) (2014-11-05 15:37:25)

Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Лига 1.1 (UA - Дерби) » Обсуждение матчей лиги 1.1

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно