Альтернативный форум Goalunited - Украина

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вопросы по игре

Сообщений 81 страница 88 из 88

81

Думаю, что это не в его силах.
А на прощение от тирана рассчитывать не приходится.

Презумпция невиновности в ГЮ не работает, как и амнистия.
Тут демократией не пахнет.
Так что с волками жить - по волчьи выть.
Будем кусаться в ответ!

82

ФигпроссышЪ United написал(а):

Презумпция невиновности в ГЮ не работает

в точку!

83

Лазар так і за тиждень на два листа нічо не відписав.А я за той час вже підсів надругий менеджер. В одному краще, в іншому гірше. Саме перше то графіка, але то таке. Є заміни. Виставляєш наперед,і  ставиш хв, і можна поставити в любому випадку, або при різниці голів в якусь сторону. Качати потрібно цілий арсенал, дріблінги. скорості, гра головою і кожному гравцю індивідуально виставляєш 3 тренировки. І треньки не треба ставити кожен день. вони автоматичні. Просто якшо не заходиш більше 3 днів починає падати мораль команди. При незаходженні 30 днів команда автоматично видаляється. Зірки не дають взагалі переваги в грі, хіба в зручності. Без них спортивний комплекс просто список будівель а не картинки, гравці кольором по позиціях не розділені. Набагато цікавіша в плані виставлення тактики, цілих 10 пунктів всяких. 3 гри на тиждень, гра триває десь 15 хв і не треба втикати півтора години за текстом. В всі інші дні можна грати товариські. Плюс адмін український, потрохи перекладаєгру на українську

84

Що не дописав цікаве. Трансфери не банку, а виставляєш на ринок і ставиш ціну. як ніхто не купить то гравець вертається в команду. І ше прикол, персонал так само можна виставляти на продаж і відповідно купляти їх. Є співробітник ПОКУПАТЕЛЬ, від його сили залежить вартість всіх будівель,чи він сильніше тим дешевше будувати. Обмежень на гравців немає, скільки можеш профінансувати стільки і тримай.
А самий більший прикол з гравцями. Не так як тут що з любого гравця можна 17 річного зробити зірку. На кожен навик біля навику меншими цифрами стоїть потенціал його прокачки. Ось купив я захисника 19 Ед а в нього потенціл прокачки отбору 54%, а Орг 17 в потенціалом 92. І в кожного по різному на додаткових.
Кароче дуже багато чого цікавішого є, є  багато недостатків якшо порівнювати. Головний з яких графіка, тяжче заманити в гру не з такою класною графікою як в ГЮ, але тут ціла колмпанія, а там гру створив чувак, який займається нею в позаробочий час, а тут ціла компанія

85

Багато менеджерів футбольних я перед ГЮ передивився. Сподобався тільки один. Де треба було бути не керівником клубу, а гравцем, або тренером і прокачувати себе, конкуруючи за місце в клубі з іншими гравцями. Дуже незвичайна там ідея і виконання. Але на той час гра була ще не дороблена і я повністю перетік в ГЮ. І зараз у твоїх обставинах, я, певно, не став би грати в щось нове. Принаймні не в футбольне...

86

jackjo6789 написал(а):

А я за той час вже підсів надругий менеджер. В одному краще, в іншому гірше. Саме перше то графіка, але то таке. Є заміни. Виставляєш наперед,і  ставиш хв, і можна поставити в любому випадку, або при різниці голів в якусь сторону. Качати потрібно цілий арсенал, дріблінги. скорості, гра головою і кожному гравцю індивідуально виставляєш 3 тренировки. І треньки не треба ставити кожен день. вони автоматичні. Просто якшо не заходиш більше 3 днів починає падати мораль команди. При незаходженні 30 днів команда автоматично видаляється. Зірки не дають взагалі переваги в грі, хіба в зручності. Без них спортивний комплекс просто список будівель а не картинки, гравці кольором по позиціях не розділені. Набагато цікавіша в плані виставлення тактики, цілих 10 пунктів всяких. 3 гри на тиждень, гра триває десь 15 хв і не треба втикати півтора години за текстом. В всі інші дні можна грати товариські. Плюс адмін український, потрохи перекладаєгру на українську

Дай ссилку, може побавлюся паралельно.

87

у всех глючит атрибутика?

88

не активна кнопка "цели на сезон" у 2й коммандьі. есть у кого такая проблемма?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно