Да ты прям ГУ-маньяк
Не совсем)) Была мечта сделать супер команду только из выпускников юниорки, и она сбылась бы, если бы не бан((((
Альтернативный форум Goalunited - Украина |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Стратегии, тактики и наблюдения » Топ Менеджер (Нововведение)
Да ты прям ГУ-маньяк
Не совсем)) Была мечта сделать супер команду только из выпускников юниорки, и она сбылась бы, если бы не бан((((
Так я непоняв, ти що своєю командою в 1.1 не управляєш???? а чого там весь час на сторінці де показує ча состаннього входу весь час дати обновляються. Зараз остання 28.10.
Попытка входа расценивается как вход(((
На трансфер в діапазоні 1,4-2,0 страшно заходити
Дали народу мільйон і народ побіг його просерати...
Я трохи зачекаю. Зараз нема сенсу купувати гравців. А ось під кунець сезону - можна буде.
Зараз більшість матчів з ботами. І так можна виграти
Я в новой лиге уже построил юниорку, и сегодня с обычной карты пришел фланг 1,6)) мелочь, а приятно
Отредактировано FC Vyshgorod (2014-11-04 10:42:30)
Хтось вже 25 левела, а мені б 19 вистачило (покищо). Буду старатися в ботів з різницею 6 мячів виграти
Свій мільйон потрачу на відділ трансферів 3 рівня. Накупляю молодих. Вже прикинув що реально отримати 400-500% прибутку за сезон, якщо прокачаю їм 0,6 сили. Потрібно ще врахувати те що маси, пізніше створять ажіотаж в діапазоні 2,6-4,0 як наслідок ріст цін.
Якщо купити "правильних" гравців прибутки будуть значно більші запланованих 500%
Я в новой лиге уже построил юниорку, и сегодня с обычной карты пришел фланг 1,6)) мелочь, а приятно
Отредактировано FC Vyshgorod (Сегодня 09:42:30)
Елитньій сад?)
Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Стратегии, тактики и наблюдения » Топ Менеджер (Нововведение)