Альтернативный форум Goalunited - Украина

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Стратегии, тактики и наблюдения » Стратегии, тактики и наблюдения

Стратегии, тактики и наблюдения

Сообщений 31 страница 40 из 48

31

jackjo6789 написал(а):

А я вопше ББ не граю, мені ніколи з нею невезло, неміг виграти навіть від слабших суперників не те що від сильніших. Цей сезон де сопи від 20 і більше слабші товчу тільки МА і 3 захисники, був поставив 4 захисники то раз взагалі внічию зіграв, а кілька ледве виграв.

суперник сильніший за мене

32

Enki33 написал(а):

суперник сильніший за мене

На склади обох не дивлюсь, порада загальна якби я давив ББ. При наявності 3 сильних півзахисників можеш передавити його центр Пресом або взагалі і МА. В захист 3 центральні захисники. Залежно від тренера  персоналка чи зоналка, якшо супер оборонний чи оборонний, то ставиш зоналку. Фланги я би змістив до центру для допомоги півзахисникам для впевненості і два напи по флангам без центрального, там ітак ББ з 3 захисниками гарантовано, цю зону можна віддати, а на флангах буде простір

Отредактировано jackjo6789 (2014-09-25 12:14:58)

33

якщо поставлю прес - програю 2 та 8 квадрати
буде якось отак
http://i.imgur.com/Pa4CkiJ.png

34

Enki33 написал(а):

якщо поставлю прес - програю 2 та 8 квадрати
буде якось отак
http://i.imgur.com/Pa4CkiJ.png

Ты учитывай тот факт, что это результат сложения тактик.
Но оценки игроков важнее.
Если ты можешь поставить игроков посильнеее, или в большем количестве, в нужные квадраты, то ты их можешь взять.
Если ты, глядя на свой состав, не видишь возможности взять квадраты оценкой, то рассматривай вариант КА. 5-3-2 или 4-3-3

35

попробую пресом... только вот вопрос - я  поменял позиции некоторьім игрокам - на старьіх позициях они с прежней силой будут?

36

Enki33 написал(а):

попробую пресом... только вот вопрос - я  поменял позиции некоторьім игрокам - на старьіх позициях они с прежней силой будут?

ні, десь приблизно 75%, принаймі в мене десь так. В мене вся команда на нерідних позиціях і в грі з рівним суперником. в якого всі на своїх місцях програю 10 пунктів в оцінці

37

jackjo6789 написал(а):

УРА ура ура, таки досягнув успіху, команда 400млн. сьогодні була остання можливість, вчора команда коштувала 398.5, а сьогодні небуло ніодного дня народження. а завтра буде. І таки пробив ту суму

Подпись автора

FC Energy Lviv

и вышел на 55 место в рейтинге
принимай поздравления !

38

ну після останніх днів народжень вартість впала аж до 354. але це тепер мене радує, позначку побив, а тепер чим менша вартість. тим менші зарплати просять.
А 55 місце то по якому рейтингу???

39

Блін хочу підсилення прикупити, але все ніяк не можу вкластись в максимальні 40 лямів які можу дати, ті гравці які спостерігаю  купляють по 50)))))

40

А у мене інша проблема.
Назбирав грошей, але ніяк не можу вирішити яку позицію підсилювати. На всі позиції вже маю гравців.
Тому вже вкотре вирішую не купляти нікого.
Може назбирається лямів 100, тоді щось треба буде міняти.
А поки потрібен досвід, а його за гроші не купиш.

Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Стратегии, тактики и наблюдения » Стратегии, тактики и наблюдения

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно