Альтернативный форум Goalunited - Украина

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Характеры игроков

Сообщений 21 страница 30 из 30

21

jackjo6789 написал(а):

26 буде 1 жовтня. Докачаю йому Ед до 85 і поверну на воротарську позицію. В той час якраз перестану качати ТЕ і ше трохи покачаю ВР, може ше вдасться йому трохи підняти Вр з 90, бо малувато, але вік вже може непозволити  нормально докачати

Як на мене, то трохи перетримав ти його на захисній позиції.
У 26 вже грати треба.

22

Так він і грає, мені поки в 4 лізі його і на захисній позиції хватає. Ліга 4.57, команда Енерджі. Доречі після вечірньої тренировки Ед стало 72.

Отредактировано jackjo6789 (2014-09-09 09:42:57)

23

jackjo6789 написал(а):

Так він і грає, мені поки в 4 лізі його і на захисній позиції хватає. Ліга 4.57, команда Енерджі. Доречі після вечірньої тренировки Ед стало 72

Тоді непогано. Навіть дуже добре. У мене кіпер трохи менше Ед має.

24

Ну він би вже був на основній, якби цей сезон я був у 3 лізі. Але коли минулого сезону зробили шахер махер в лігах, а в мене всі гравці були на нерідних позиціях, було нереально втриматись в лізі з рівними  і сильнішими командами по силі. Через те що всі на нерідних оцінка значно менша за їхні була. А план був перед попереднім сезоном пересидіти і не вилетіти, але зрівнялівка цього не позволила, зато дала можливість ще цей сезон покачати гравців

25

А взагалі я можу пишатись тим що зі всякого шлаку зібрав 13 команду по вартості на даний момент в УА зоні. Гравців молодих я купляв недорогих, суперзірок небуло, 59 рівень карєри і спорт центр були незразу. а десь взагалі через сезони 2.5-3. А модернізацій за зірки небуло ніколи. Вот тільки та вартість мені поки ніякого толку не дає, треба пробиватись наверх. ато так скоро і гравців можна на пенсію буде відправляти

26

jackjo6789 написал(а):

Вот тільки та вартість мені поки ніякого толку не дає,

Ну вона нікому не дає реального толку, крім перспектив, та високих з.п. гравців...

27

Ну впринципі проблем з зарплатою я поки невідчуваю, Зп в тиждень зараз 1.3 млн, що спокійно перекриваю спонсором і білетами. Атрибутика надоїла, давала спокійно 300к в тиждень, тепер забив, то десь тільки 100к. На продажу я вже нікого не купляю і на перспективу не качаю, недавно промайнула така думка, купив шось 5 гравців, думав для наступної основи. але потім передумав, продав. 1 лише лишився. Ці що є доігрують до 32-33, а це ще 7-8 сезонів. Потім видаляю, все таки граю вже з 2010 року, піднадоїло

28

То ти йдеш по слідам Дніпрянина. Певно хочеш виграти МІ 1-го класу?

29

Armagizdets написал(а):

В мене команда не того рівня, хотяб до 1 ліги долізти і 1-2 сезони не вилетіти

30

jackjo6789 написал(а):

Armagizdets написал(а):

В мене команда не того рівня, хотяб до 1 ліги долізти і 1-2 сезони не вилетіти

Подпись автора

FC Energy Lviv

Состав более чем перспективный, думаю несколько дивизионов проскочишь легко

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно