Альтернативный форум Goalunited - Украина

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Мастер-Интернэшнл » Мастер-Интернэшнл 9 сезон

Мастер-Интернэшнл 9 сезон

Сообщений 1 страница 10 из 73

1

О попався москаль в групі МІ з ліги 2.1 ЦУНАМИ, грамотний менеджер з самою слабкою командою в лізі йде на 4 місці, при цьому суперники сильніше набагато

Отредактировано jackjo6789 (2014-09-11 19:19:44)

2

Мне вчера в МИ забил воспитанник Вышгорода. Вот как...  :)

3

Провал в 1 турі в грі з принциповим суперником з ру зони. Видалення на 13 хвилині захиника, ітого 2 захи лишились проти 4 нападників, як наслідок 2-5. Але буду докладати всіх зусиль щоб вийти, в міжсезонні 7-8 гравців нарешті переходять на рідні позиції, там буде легше вже

Отредактировано jackjo6789 (2014-09-17 12:11:55)

4

jackjo6789 написал(а):

Провал в 1 турі в грі з принциповим суперником з ру зони. Видалення на 13 хвилині захиника, ітого 2 захи лишились проти 4 нападників, як наслідок 2-5. Але буду докладати всіх зусиль щоб вийти, в міжсезонні 7-8 гравців нарешті переходять на рідні позиції, там буде легше вже

Отредактировано jackjo6789 (2014-09-17 11:11:55)

Подпись автора

FC Energy Lviv

Главное что-бы за это время они прокачаться успели как следует )

5

Здрям, как оно, парни?
Выхожу из группы, 13 очков против 7 у второго места.

6

semper717 написал(а):

Здрям, как оно, парни?
Выхожу из группы, 13 очков против 7 у второго места.

Я тоже выхожу, не ожидал что так легко получится. Минимум второе место. Играл все матчи разбавляя состав 4-5 игроками будущей основы, как в принципе и в Лиге.

7

Все отлично! 5 игр 5 побед! разница 17-7 :)
выход с первого места себе забронировал)

8

вьіхожу скорее всего со 2го - по 10 у обоих и играю с ним. куча переведеньішей и отдача 50% - скорее всего 2е

9

Не смотря на 2 ничьи в первых матчах, выхожу с 1-го места не зависимо от последнего матча, на который поставил молодежь.

Так-что надеюсь встретиться с Волками в плей-офе МИ

10

Після лише одного очка в 4 матчах, в 5 турі вдалось здобути чудо перемогу і залишились навіть шанси на вихід. В групі 1 місце 15 очок, 2 місце 5 очок і в мене з німцем по 4 очка. Останній тур з другим місцем гра. А чого чудо перемога, а того, що двічі програвав і в кінці забив за 2 хв 2 голи, мало того всі 3 мої голи в матчі забив гравець, який вийшов на заміну через травму нападника. А цей що вийшов є фланг, який зараз перебуває на позиції центр. півзахисника і ще не пройшов 10 денний термін переведення, ітого оцінка в нього за матч була 33

Вы здесь » Альтернативный форум Goalunited - Украина » Мастер-Интернэшнл » Мастер-Интернэшнл 9 сезон

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно