Альтернативный форум Goalunited - Украина

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Лига 2.4

Сообщений 11 страница 20 из 21

11

Вот и наигрался в 2.4. успел аж 1 матч сыграть) и пришло время прощаться, привет 3 див!

12

нежданчик...

13

lsdrim (Заря Малс)
Не можу зрозуміти яким Макаром ти вилетів! Моралі не має - не вірю, тренерський штаб на дні - нереально. тепер будеш гроші гребти лопатою в 3-й лізі!

14

головне шоб мені в одній лізі не попався)))))

15

AC Kostopil написал(а):

lsdrim (Заря Малс)
Не можу зрозуміти яким Макаром ти вилетів! Моралі не має - не вірю, тренерський штаб на дні - нереально. тепер будеш гроші гребти лопатою в 3-й лізі!

Да ось ти обидва матчі виграв, от так і вилетів=) мораль була 80, тренер взагалі зірковий стоїть. Була слабка витривалість та завалені тактики. Це футбол, все можливо.
І чому так категорично? команда майже два сезони сама грала, поки з Луганська виїздив, невже за цей час не може бути на дні?

16

lsdrim (Заря Малс) написал(а):

Да ось ти обидва матчі виграв, от так і вилетів=) мораль була 80, тренер взагалі зірковий стоїть. Була слабка витривалість та завалені тактики. Це футбол, все можливо.
І чому так категорично? команда майже два сезони сама грала, поки з Луганська виїздив, невже за цей час не може бути на дні?

А куди виїхав? В Ростов чи куда????

17

jackjo6789 написал(а):

А куди виїхав? В Ростов чи куда????

хех) що мені там робить?) ні у селі зараз в луганській області, біля міста Щастя(вже відомого на всю країну)

18

Понятно. гарного розвитку тобі в наступному сезоні!

19

А я в 2.1 попал... Впервые в истории я в 2 дивизионе)

20

Botan4eg написал(а):

А я в 2.1 попал... Впервые в истории я в 2 дивизионе)

Поздравляю! Как правило дивизион 2.1 - самый сильный во второй лиге

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно